Gebakken kabeljauw met zeeaster
bewaar
bewaar

Gebakken kabeljauw met zeeaster

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Sinaasappel schoonboenen en helft van schil raspen. Peterselie zeer fijnhakken en met knoflook door rasp mengen. Krieltjes halveren en in 6-7 min. gaarkoken. Intussen kabeljauwhaasjes halveren, droogdeppen en bestrooien met zout en peper. In koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten en op matig vuur kabeljauw op één zijde ca. 7 min. bakken, tot vis net gaar en aan onderzijde goudbruin en krokant is. In andere koekenpan of braadpan helft van boter smelten en sjalotsnippers 1 min. zachtjes bakken. Zeeaster toevoegen en in 4-5 min. laten slinken. Krieltjes afgieten en omscheppen met rest van boter en knoflook-peterseliemengsel. Op smaak brengen met zout en peper. Vis over vier borden verdelen, krieltjes en zeeaster ernaast scheppen.

algemeen* Zeeaster is niet het hele jaar verkrijgbaar in de winkel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken kabeljauw met zeeaster

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig