Walnootciabatta met gemarineerde haring
bewaar
bewaar

Walnootciabatta met gemarineerde haring

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Haring in blokjes snijden en in kom mengen met sherry, azijn en peper naar smaak. Minstens 15 min. laten staan. Ciabatta in 6-8 min. knapperig afbakken. Appel wassen en in dunne partjes snijden. Ciabatta halveren en opensnijden. Brood iets laten uitdampen. Ciabattastukken bestrijken met verse roomkaas en beleggen met botersla en appelpartjes. Haringblokjes erover verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Walnootciabatta met gemarineerde haring

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig