Walnootciabatta met gemarineerde haring
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Haring in blokjes snijden en in kom mengen met sherry, azijn en peper naar smaak. Minstens 15 min. laten staan. Ciabatta in 6-8 min. knapperig afbakken. Appel wassen en in dunne partjes snijden. Ciabatta halveren en opensnijden. Brood iets laten uitdampen. Ciabattastukken bestrijken met verse roomkaas en beleggen met botersla en appelpartjes. Haringblokjes erover verdelen.
Walnootciabatta met gemarineerde haring
null personen
435 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Haring in blokjes snijden en in kom mengen met sherry, azijn en peper naar smaak. Minstens 15 min. laten staan. Ciabatta in 6-8 min. knapperig afbakken. Appel wassen en in dunne partjes snijden. Ciabatta halveren en opensnijden. Brood iets laten uitdampen. Ciabattastukken bestrijken met verse roomkaas en beleggen met botersla en appelpartjes. Haringblokjes erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 schaaltjes maatjesharing
3 eetlepels medium dry sherry
1 theelepel wijnazijn
1 voorgebakken ciabatta con noci
1 groene appel
125 g verse roomkaas met kruiden
½ zakje botersla