Aardappelsalade met haring en paprika
Aan de slag
Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing koken in magnetron. Brood roosteren. Paprika's laten uitlekken en in stukjes snijden. Haringen schoonmaken en in stukjes snijden. Bieslook fijn knippen. Dressing roeren van yogonaise, azijn, zout en peper. Botersla over vier borden verdelen. Alle overige ingrediënten mengen met dressing. Salade op sla scheppen. Serveren met volkorentoast.
Aardappelsalade met haring en paprika
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing koken in magnetron. Brood roosteren. Paprika's laten uitlekken en in stukjes snijden. Haringen schoonmaken en in stukjes snijden. Bieslook fijn knippen. Dressing roeren van yogonaise, azijn, zout en peper. Botersla over vier borden verdelen. Alle overige ingrediënten mengen met dressing. Salade op sla scheppen. Serveren met volkorentoast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak minikrieltjes
8 sneetjes volkorenbrood
1 pot geroosterde paprika's
2 pakjes maatjesharing
1 zakje verse bieslook
6 eetlepels yogonaise
1 eetlepel witte wijnazijn
1 zak botersla