Pastasalade met zeefruit
Aan de slag
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat in warm water de zeevruchtencocktail in enkele min. ontdooien en dep droog. Boen de limoen schoon, rasp de schil fijn en pers de vrucht uit. Klop een dressing van olie, limoensap, -rasp, tapenade, peper en zout. Pasta in een vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. Schep de pasta met zeevruchten door de dressing.
Was de komkommer, halveer en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Helften in plakken snijden en daarna in nog fijnere linten. Verdeel de bladsla over de borden. Schep de pastasalade erop. Garneer met de komkommerlinten.
Pastasalade met zeefruit
voorgerecht
null personen
305 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat in warm water de zeevruchtencocktail in enkele min. ontdooien en dep droog. Boen de limoen schoon, rasp de schil fijn en pers de vrucht uit. Klop een dressing van olie, limoensap, -rasp, tapenade, peper en zout. Pasta in een vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. Schep de pasta met zeevruchten door de dressing.
Was de komkommer, halveer en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Helften in plakken snijden en daarna in nog fijnere linten. Verdeel de bladsla over de borden. Schep de pastasalade erop. Garneer met de komkommerlinten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g farfalle
250 g diepvries zeevruchten
1 limoen
2 el verse groene olijventapenade
5 el olijfolie extra vierge
2 snoepkomkommers
100 g jonge bladsla