Stevige courgettesoep met tomatenbruschetta
Aan de slag
Snijd de courgette in kleine blokjes. Verhit ⅓ van de olie in een braadpan en smoor de courgette afgedekt 10 min. Voeg de visbouillon toe en breng aan de kook. Pureer de soep met een staafmixer.
Snijd de tomaat in stukjes en breng op smaak met peper en zout. Rooster het brood. Laat de bruschettamix in het hete water wellen, meng daarna met de rest van de olie.
Smeer de bruschettamix op het geroosterd brood en leg de helft van de tomaat erop. Schep de soep in soepborden en verdeel de zalm en de rest van de tomaat erover. Serveer de soep met de tomatenbruschetta.
Stevige courgettesoep met tomatenbruschetta
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de courgette in kleine blokjes. Verhit ⅓ van de olie in een braadpan en smoor de courgette afgedekt 10 min. Voeg de visbouillon toe en breng aan de kook. Pureer de soep met een staafmixer.
Snijd de tomaat in stukjes en breng op smaak met peper en zout. Rooster het brood. Laat de bruschettamix in het hete water wellen, meng daarna met de rest van de olie.
Smeer de bruschettamix op het geroosterd brood en leg de helft van de tomaat erop. Schep de soep in soepborden en verdeel de zalm en de rest van de tomaat erover. Serveer de soep met de tomatenbruschetta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 courgettes
6 el traditionele olijfolie
500 ml visbouillon van tablet
4 romatomaten
8 sneetjes bruinbrood
4 el mix voor bruschetta al pomodoro
8 el water
200 g gerookte zalmsnippers
Dit heb je nodig
staafmixer