Wrap met gesmolten geitenkaas en courgette
Door de wraps eerst te vullen en dan te grillen, wordt de geitenkaas lekker zacht en warm.
Aan de slag
Snijd de geitenkaas en courgette in dunne plakjes. Snijd de rode ui in dunne ringen. Hak de koriander grof.
Leg de tortilla's op het werkvlak en verdeel over de onderste helft de plakjes geitenkaas, courgette en de uiringen. Strooi de koriander erover en vouw de tortilla's dicht.
Bestrijk de buitenkant van de tortilla's dun met olie. Leg de wraps op de grillschaal en rooster ze in 4-5 min. knapperig en bruin. Keer halverwege.
Wrap met gesmolten geitenkaas en courgette
Door de wraps eerst te vullen en dan te grillen, wordt de geitenkaas lekker zacht en warm.
bijgerecht
null personen
440 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de geitenkaas en courgette in dunne plakjes. Snijd de rode ui in dunne ringen. Hak de koriander grof.
Leg de tortilla's op het werkvlak en verdeel over de onderste helft de plakjes geitenkaas, courgette en de uiringen. Strooi de koriander erover en vouw de tortilla's dicht.
Bestrijk de buitenkant van de tortilla's dun met olie. Leg de wraps op de grillschaal en rooster ze in 4-5 min. knapperig en bruin. Keer halverwege.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
207½ g Hollandse geitenkaas met koriander
½ courgette
1 rode ui
7½ g verse koriander
4 tortillawraps
4 el extra vierge olijfolie
Dit heb je nodig
grillschaal