Boerenlaagjespudding
bewaar
bewaar

Boerenlaagjespudding

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In kom custardpoeder met 1 el suiker en 100 ml melk tot glad papje roeren. In steelpan rest van melk aan de kook brengen. Al roerend custardmengsel toevoegen en custardvla 1 min. zachtjes koken. Pan van vuur nemen. Custardvla laten afkoelen, af en toe roeren zodat er geen vel op komt. Cakejes in schaal leggen. Met vork gaatjes in cakejes prikken en appelsap erover sprenkelen. Aardbeien schoonmaken, enkele aardbeien bewaren als garnering, rest in plakjes snijden en met 1 el suiker bestrooien. Slagroom met rest van suiker stijfkloppen. Op cakejes lagen maken van helft van aardbeien, custardvla, rest van aardbeien en slagroom. Trifle bestrooien met geraspte chocolade en garneren met aardbeien. Tot gebruik in koelkast bewaren.

algemeenBesprenkel de cakelaag met zoete sherry of sinaasappellikeur in plaats van met appelsap.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boerenlaagjespudding

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig