Rabarber-aardbeicrumble met blanke vla
bewaar
bewaar

Rabarber-aardbeicrumble met blanke vla

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 °C. Maak de rabarber schoon en snijd in stukken van 2 cm. Vet de ovenschaal in. Meng de rabarber met de jam en verdeel over de ovenschaal.

Meng de bloem met de suiker. Snijd de boter er met 2 messen doorheen tot erwtjesgrootte. Meng met koele hand het deeg tussen je vingers tot kruimels. Verdeel de kruimels over de rabarber. Bak de schaal in het midden van de oven in ca. 20 min. bruin. Serveer met de vla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rabarber-aardbeicrumble met blanke vla

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig