Kaasbrood met uiensoep
bewaar
bewaar

Kaasbrood met uiensoep

Uiensoep is geen uiensoep zonder brood met kaas, toch?

35 min. bereiden / 25 min. oventijd / 40 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de broodmix met de helft van de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kaas in kleine stukjes. Druk het deeg plat na de eerste keer rijzen, tot een lap. Verdeel de kaas erover. Vouw in drieën en rol stevig op. Vet de ovenplaat in. Laat rijzen op de ingevette bakplaat, met de naad naar beneden.

Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak het brood in het midden van de oven in ca. 25 min. Snijd de uien in ringen. Verhit in een braadpan de rest van de boter. Bak de ui 5 min. Bak de tijm en bloem 1 min. mee. Roer de azijn en bouillon erdoor en laat 10 min. koken. Breng de soep op smaak met peper en zout.

Laat het brood iets afkoelen. Serveer de soep met de helft van het kaasbrood. De rest van het kaasbrood is in aluminiumfolie verpakt 1-2 dagen houdbaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaasbrood met uiensoep

Uiensoep is geen uiensoep zonder brood met kaas, toch?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig