Tomatenrisotto uit de oven
bewaar
bewaar

Tomatenrisotto uit de oven

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 175 °C. In hapjespan ui in 2 el olie fruiten. Rijst toevoegen en meebakken tot alle korrels glazig zijn. Wijn erbij schenken en door rijst laten opnemen. Groentebouillon in gedeelten erbij schenken en risotto in ca. 20 min. zachtjes gaarkoken, zonder deksel op pan. Intussen tomaten in parten snijden en op ingevette bakplaat leggen. Olie erover sprenkelen en bestrooien met zout en peper. Kaas over tomaten verdelen en tomaten ca. 15-20 min. in oven roosteren, tot kaas goudbruin is. Laatste 5 min. bevroren erwten door risotto roeren. Risotto met geroosterde tomaten serveren.

algemeenPrijs per persoon 1.60 (in maart 2004)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatenrisotto uit de oven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig