Tomatenrisotto met bleekselderijsalade
bewaar
bewaar

Tomatenrisotto met bleekselderijsalade

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Knoflook pellen en in plakjes snijden. Ui pellen en fijnsnijden. Bleekselderij schoonmaken en in dunne boogjes snijden. Groen fijnsnijden. In diepe pan helft van boter smelten. Risottorijst toevoegen en 1 min. bakken. Knoflook, ui toevoegen en 2 min. meebakken. Wijn toevoegen en laten uitbruisen. Bouillon en pomodorini mengen en beetje bij beetje roerend toevoegen. Rijst in ca. 20 min. al roerend gaarkoken. Bleekselderij mengen met rauwkost en naar smaak sladressing toevoegen. Rest boter en naar smaak zwarte peper door risotto roeren en op 4 borden scheppen. Salade erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatenrisotto met bleekselderijsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig