Shanghai paksoi en kip met oestersaus
Aan de slag
Paksoi halveren, wassen en op hittebestendig bord leggen. Kip ernaast leggen. In kom marinade roeren van rest van ingrediënten. Marinade over kip en paksoi schenken. Bord in stoommand of -pan zetten en gerecht afgedekt laten ca. 8-10 minuten stomen, tot kip gaar is. Serveren met mihoen of nasi.
Shanghai paksoi en kip met oestersaus
hoofdgerecht
null personen
320 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Paksoi halveren, wassen en op hittebestendig bord leggen. Kip ernaast leggen. In kom marinade roeren van rest van ingrediënten. Marinade over kip en paksoi schenken. Bord in stoommand of -pan zetten en gerecht afgedekt laten ca. 8-10 minuten stomen, tot kip gaar is. Serveren met mihoen of nasi.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 Shanghai paksoi
1 kleine kipfilet
1 theelepel sesamolie
1 theelepel gembersiroop
1 theelepel honing
2 eetlepels oestersaus
1 eetlepel lichte sojasaus
1 eetlepel medium dry sherry
Dit heb je nodig
stoompan