Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes
Aan de slag
In grote koekenpan 4 el olie verhitten. Visschnitzels in 10 min. krokant en bruin bakken. Intussen krieltjes in gezouten water in 10 min. gaarkoken. Peultjes laatste 5 min. meekoken. In kleine steelpan rest van olie verwarmen. Pan van vuur nemen en munt erdoor roeren. Krieltjes en peultjes afgieten en in schaal met muntolie mengen. Bieslook erover strooien. Op smaak brengen met zout en peper. Vis, saus en krieltjes over vier borden verdelen.
Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In grote koekenpan 4 el olie verhitten. Visschnitzels in 10 min. krokant en bruin bakken. Intussen krieltjes in gezouten water in 10 min. gaarkoken. Peultjes laatste 5 min. meekoken. In kleine steelpan rest van olie verwarmen. Pan van vuur nemen en munt erdoor roeren. Krieltjes en peultjes afgieten en in schaal met muntolie mengen. Bieslook erover strooien. Op smaak brengen met zout en peper. Vis, saus en krieltjes over vier borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 eetlepels olie
4 zeeschnitzels
1 duopak voorgekookte krieltjes
1 pak suikerpeultjes
½ zakje verse munt
1 zakje verse bieslook
4 eetlepels ravigotesaus