Romige zuurkoolschotel met gember
bewaar
bewaar

Romige zuurkoolschotel met gember

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Zuurkool in zeef laten uitlekken. Krieltjes in ruim water met zout in 10-12 min. gaarkoken. Krieltjes afgieten. In hapjespan ui en knoflook in olie fruiten. Kipreepjes toevoegen en 4 min. al omscheppend meebakken. Krieltjes, zuurkool en gember toevoegen en geheel nog 4 min. roerbakken. Crème fraîche erdoor mengen en gerecht nog 1-2 min. door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout, peper en peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige zuurkoolschotel met gember

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig