Stroganoffschotel
Aan de slag
Kook de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magentron gaar. Verhit in een koekenpan boter. Bak de biefstukblokjes op hoog vuur in 3 min. rondom bruin. Schep het vlees op een bord. Bak de roentemix in boter 2 min. al omscheppend. Voeg de stroganoffsaus toe, roer de cognac erdoor en verwarm 2 min. door. Meng in een kom botersla met augurk (in stukjes) en de dressing. Serveer de sla er apart bij.
Stroganoffschotel
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magentron gaar. Verhit in een koekenpan boter. Bak de biefstukblokjes op hoog vuur in 3 min. rondom bruin. Schep het vlees op een bord. Bak de roentemix in boter 2 min. al omscheppend. Voeg de stroganoffsaus toe, roer de cognac erdoor en verwarm 2 min. door. Meng in een kom botersla met augurk (in stukjes) en de dressing. Serveer de sla er apart bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g aardappelschijfjes
2 el ongezouten roomboter
450 g beef stroganoff
1 schaal Italiaanse roerbakmix
1 el cognac
100 g botersla
2 augurken zoetzuur
3 el sladressing yoghurt