Ovenschotel met gerookte zalm en spinazie
Altijd handig, een ovenschotel. Terwijl de oven zijn werk doet heb jij alvast de keuken opgeruimd.
Aan de slag
Oven voorverwamen op 250 ºC. Room en mosterd met zout en peper naar smaak tot saus roeren. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
In een wokpan de olie verhitten en de helft van de spinazie al omscheppend laten slinken. Uit wok in vergiet scheppen en ook andere helft van de spinazie laten slinken. Vocht uit de spinazie drukken en op smaak brengen met peper en zout.
Ovenschaal achtereenvolgens vullen met spinazie, zalmsnippers, aardappelpuree, roomsaus en gratinkaas. Ovenschotel 5 min. in de oven gratineren.
Ovenschotel met gerookte zalm en spinazie
Altijd handig, een ovenschotel. Terwijl de oven zijn werk doet heb jij alvast de keuken opgeruimd.
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
15 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Oven voorverwamen op 250 ºC. Room en mosterd met zout en peper naar smaak tot saus roeren. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
In een wokpan de olie verhitten en de helft van de spinazie al omscheppend laten slinken. Uit wok in vergiet scheppen en ook andere helft van de spinazie laten slinken. Vocht uit de spinazie drukken en op smaak brengen met peper en zout.
Ovenschaal achtereenvolgens vullen met spinazie, zalmsnippers, aardappelpuree, roomsaus en gratinkaas. Ovenschotel 5 min. in de oven gratineren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 ml room culinair
1 el dijonmosterd
2 zakjes aardappelpuree voor ovenschotel
1 el traditionele olijfolie
600 g verse spinazie
100 g geraspte kaas voor ovengratin
400 g gerookte zalmsnippers
Dit heb je nodig
ovenschaal