Pittige zuurkool met zalm
bewaar
bewaar

Pittige zuurkool met zalm

Zuur en pittig, een prima duo. Dat bewijst dit gerecht met sambal en kerrie.

25 min. bereiden

licht pittig

11 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een diepe pan en bak hierin de ui 3 min. Voeg de knoflook, kerrie en sambal toe en bak nog 1 min. Voeg de zuurkool en het water toe en laat met deksel op pan 15 min. koken.

Kook de aardappelen in een laagje water met zout naar smaak in 10-12 min. gaar en giet af. Snijd de peterselie fijn. Voeg de room aan de zuurkool toe en kook 1 min. Zet het vuur uit. Schep de zalmsnippers en de helft van de peterselie erdoor.

Schep de aardappelen en de zuurkool met wat vocht op de borden, strooi de rest van de peterselie erover.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige zuurkool met zalm

Zuur en pittig, een prima duo. Dat bewijst dit gerecht met sambal en kerrie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig