Vijgenbrood
Aan de slag
Sinaasappel schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen. Vijgen in vieren snijden en met sinaasappelsap aan de kook brengen. Laten afkoelen. Bakblik vullen met achtereenvolgens 200 ml water, broodmix, vijgen met vocht, sinaasappelrasp en boter. Broodbakmachine inschakelen op programma voor zoet brood.
Vijgenbrood
null porties
185 kcal
10 min. bereiden
210 min. wachten
Aan de slag
Sinaasappel schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen. Vijgen in vieren snijden en met sinaasappelsap aan de kook brengen. Laten afkoelen. Bakblik vullen met achtereenvolgens 200 ml water, broodmix, vijgen met vocht, sinaasappelrasp en boter. Broodbakmachine inschakelen op programma voor zoet brood.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sinaasappel
250 g gedroogde vijgen
1 pak mix voor bruinbrood
25 g boter
Dit heb je nodig
broodbakmachine