Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
Aan de slag
In pan 1 el boter verhitten en ui en tomatenpuree 1 min. zachtjes bakken. Bonen en tijm erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en bonen 5 min. zachtjes verwarmen. In pan zuurkool met 1 el boter afgedekt 3-4 min. verwarmen. In koekenpan rest van boter verhitten en varkenslapjes in 3-4 min. gaarbakken, halverwege keren. Zuurkool en bonen op borden scheppen en varkenslapjes ernaast leggen.
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan 1 el boter verhitten en ui en tomatenpuree 1 min. zachtjes bakken. Bonen en tijm erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en bonen 5 min. zachtjes verwarmen. In pan zuurkool met 1 el boter afgedekt 3-4 min. verwarmen. In koekenpan rest van boter verhitten en varkenslapjes in 3-4 min. gaarbakken, halverwege keren. Zuurkool en bonen op borden scheppen en varkenslapjes ernaast leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g boter
1 kleine rode ui
1 eetlepel tomatenpuree
1 pot witte bonen
1 theelepel tijm
1 zakje gekookte wijnzuurkool
1 schaaltje gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute