Witlofstamppot met varkenslapjes
bewaar
bewaar

Witlofstamppot met varkenslapjes

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten met wat zout gaarkoken. Peterselie fijnhakken. Witlof schoonmaken en in reepjes snijden. Appels schillen en klokhuis verwijderen. Helft appel in blokjes en andere helft in dunne plakjes snijden. In wok olie verhitten en witlof ca. 4 min. roerbakken. In grillpan varkensfiletlapjes aan beide zijden 1 min. grillen. Melk enkele seconden in magnetron verwarmen. Aardappels afgieten en met halvarine en melk tot puree stampen. Witlof, peterselie en blokjes appel erdoor scheppen. Stamppot met zout en peper op smaak brengen. Met plakjes appel garneren en met varkenslapjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witlofstamppot met varkenslapjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig