Tilapiafilet in pikant kruidenkorstje
bewaar
bewaar

Tilapiafilet in pikant kruidenkorstje

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Tilapia in 12 gelijke stukken snijden. Vis bestrooien met zout en besprenkelen met citroensap. In diep bord specerijen, bloem en mespunt zout mengen. Al roerend zoveel bier toevoegen dat glad, dik beslag ontstaat (ca. 100 ml). In koekenpan olie verhitten. Stukken vis een voor een door beslag halen en meteen in hete olie leggen. Vis in 6-8 min. op hoog vuur goudbruin en gaar bakken, halverwege keren. Lekker met wortelsalade met verse koriander en aardappelpuree.

algemeenVervang bovenstaande specerijen eventueel door 2 eetlepels kant-en-klare kerriepoeder.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tilapiafilet in pikant kruidenkorstje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig