Tuinbonen-zalmomelet
Aan de slag
In kom eieren loskloppen. Zalmsnippers, bosuitjes en tuinbonen erdoor roeren. Mengsel met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan 1 el boter smelten. Eimengsel erin schenken en omelet, met deksel op pan, op laag vuur in ca. 15 min. laten stollen. Intussen krieltjes met weinig water en zout in 8 min. gaarkoken. Krieltjes afgieten en in pan omschudden met dille, rest van boter en zout naar smaak. Omelet in 4 parten snijden en met krieltjes serveren.
Tuinbonen-zalmomelet
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In kom eieren loskloppen. Zalmsnippers, bosuitjes en tuinbonen erdoor roeren. Mengsel met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan 1 el boter smelten. Eimengsel erin schenken en omelet, met deksel op pan, op laag vuur in ca. 15 min. laten stollen. Intussen krieltjes met weinig water en zout in 8 min. gaarkoken. Krieltjes afgieten en in pan omschudden met dille, rest van boter en zout naar smaak. Omelet in 4 parten snijden en met krieltjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 eieren
200 g gerookte zalmsnippers
3 bosuitjes
1 pot tuinbonen extra fijn
3 el boter
1 duopak krieltjes
2 el dille