Omelet met zalm en Hollandaisesaus
bewaar
bewaar

Omelet met zalm en Hollandaisesaus

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Peultjes schoonmaken en in 6 min. beetgaar koken. Bosuitjes in ringetjes snijden. Krieltjes in 8 min. gaarkoken. Eieren loskloppen met 3 el water, bosui, zalmsnippers, zout en peper naar smaak. In 2 koekenpannen elk 1 el boter verhitten en van eimengsel een voor een 4 omeletten bakken, eventueel extra boter gebruiken. Omeletten die klaar zijn warmhouden. Intussen saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Peterselie fijnknippen. Rest van boter door saus roeren. Omeletten over 4 borden verdelen. Peultjes erop leggen en omelet dubbelklappen. Aardappeltjes met peterselie mengen en naast omelet scheppen. Hollandaisesaus over omelet en aardappels schenken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Omelet met zalm en Hollandaisesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig