Snelle couscous met kippenbout
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Lek de paprika's uit en snijd in reepjes. Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de tomaat toe en kook 5 minuten op laag vuur. Snijd de basilicum fijn. Verwarm de kippenbouten in een magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de paprika aan de tomatensaus toe en verwarm 3 min. mee.
Breng de couscous op smaak met peper en zout. Serveer de couscous met de groentesaus en kippenbouten. Bestrooi het gerecht met basilicum.
Snelle couscous met kippenbout
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Lek de paprika's uit en snijd in reepjes. Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de tomaat toe en kook 5 minuten op laag vuur. Snijd de basilicum fijn. Verwarm de kippenbouten in een magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de paprika aan de tomatensaus toe en verwarm 3 min. mee.
Breng de couscous op smaak met peper en zout. Serveer de couscous met de groentesaus en kippenbouten. Bestrooi het gerecht met basilicum.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 tenen knoflook
1 pot rode puntpaprika
300 g couscous
3 el traditionele olijfolie
500 g gezeefde tomaten
15 g verse basilicum
1 kg kippenbout