Kaasplankje
Aan de slag
Tete de Moine-kaas op kamertemperatuur laten komen. Oven voorverwarmen op 225 °C. Stokbrood in 6-8 min. knapperig afbakken. Stokbrood schuin in dunne sneetjes snijden en deze in mandje op tafel zetten. Aan tafel met behulp van 'girolle' al draaiend royale krullen van kaas schaven.Serveer er een glas rode port bij.
Kaasplankje
nagerecht
null personen
400 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Tete de Moine-kaas op kamertemperatuur laten komen. Oven voorverwarmen op 225 °C. Stokbrood in 6-8 min. knapperig afbakken. Stokbrood schuin in dunne sneetjes snijden en deze in mandje op tafel zetten. Aan tafel met behulp van 'girolle' al draaiend royale krullen van kaas schaven.Serveer er een glas rode port bij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 Zwitserse Tete de Moine-kaas
1 voorgebakken Frans stokbrood