Hollandse garnalenspiesjes
Aan de slag
Vul kleine borrelglaasjes of eierdopjes met een cocktailsaus van gelijke delen geklopte room met mayonaise, een scheutje wodka en een mespunt kerriepoeder. Steek aan cocktailprikkers telkens 5 à 7 garnalen, afgewisseld met fijne blaadjes selderij en leg op elk glaasje 1 spiesje.
Hollandse garnalenspiesjes
voorgerecht
null porties
0 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Vul kleine borrelglaasjes of eierdopjes met een cocktailsaus van gelijke delen geklopte room met mayonaise, een scheutje wodka en een mespunt kerriepoeder. Steek aan cocktailprikkers telkens 5 à 7 garnalen, afgewisseld met fijne blaadjes selderij en leg op elk glaasje 1 spiesje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
0 geklopte slagroom
0 mayonaise
1 scheutje wodka
1 mespunt kerriepoeder
0 Hollandse garnalen
0 verse selderij
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
borrelglaasjes of eierdopjes