Teppanyaki mixed grill
Aan de slag
Biefstuk, kalkoen en zalmfilet elk in 8 blokjes snijden. Vlees, zalm, gamba's en shii-take in schaal leggen en teriyakimarinade erover schenken. Minstens 15 min. marineren, regelmatig omscheppen. Mayonaise pittig op smaak brengen met wasabi.
Teppanyakiplaat op hoogste stand verwarmen en licht invetten. Ingrediënten uit marinade nemen, vlees en shii-takes om en om aan satéstokjes rijgen. Spiesen, zalm en gamba's op grillplaat gaar roosteren, regelmatig keren. Laatste minuut knoflookplakjes en bosuiringetjes op plaat leggen en meebakken. Serveren met wasabimayonaise.
Teppanyaki mixed grill
hoofdgerecht
null personen
225 kcal
30 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Biefstuk, kalkoen en zalmfilet elk in 8 blokjes snijden. Vlees, zalm, gamba's en shii-take in schaal leggen en teriyakimarinade erover schenken. Minstens 15 min. marineren, regelmatig omscheppen. Mayonaise pittig op smaak brengen met wasabi.
Teppanyakiplaat op hoogste stand verwarmen en licht invetten. Ingrediënten uit marinade nemen, vlees en shii-takes om en om aan satéstokjes rijgen. Spiesen, zalm en gamba's op grillplaat gaar roosteren, regelmatig keren. Laatste minuut knoflookplakjes en bosuiringetjes op plaat leggen en meebakken. Serveren met wasabimayonaise.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 biefstuk
1 kalkoenbiefstuk
100 g zalmfilet
8 gambas
8 shii-takepaddestoelen
100 ml teriyaki marinade
2 eetlepels mayonaise
2 theelepels wasabipasta
1 teentje knoflook
1 bosuitje
Dit heb je nodig
satéstokjes
teppanyakiplaat