Rucolabouillonfondue met spiesjes
Aan de slag
Lintpasta in ruim water met zout in 3 min. net niet beetgaar koken. In vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken. Intussen bouillon aan de kook brengen. Rucola en bosuitjes in grove stukken snijden en door hete bouillon roeren. Na 3 min. rucola en bosuitjes met staafmixer of in blender pureren. Dipsaus roeren van pesto en mayonaise. Bouillon en dipsaus op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Bouillon overscheppen in fonduepan en met lintpasta, spiesjes (zie diptips) en dipsaus op tafel zetten. Spiesjes in hete bouillon zetten en in paar minuten gaar laten worden. Na maaltijd pasta over vier kommen verdelen en rucolabouillon erop schenken.
Rucolabouillonfondue met spiesjes
hoofdgerecht
null personen
335 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Lintpasta in ruim water met zout in 3 min. net niet beetgaar koken. In vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken. Intussen bouillon aan de kook brengen. Rucola en bosuitjes in grove stukken snijden en door hete bouillon roeren. Na 3 min. rucola en bosuitjes met staafmixer of in blender pureren. Dipsaus roeren van pesto en mayonaise. Bouillon en dipsaus op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Bouillon overscheppen in fonduepan en met lintpasta, spiesjes (zie diptips) en dipsaus op tafel zetten. Spiesjes in hete bouillon zetten en in paar minuten gaar laten worden. Na maaltijd pasta over vier kommen verdelen en rucolabouillon erop schenken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bak paglia e fieno
1½ l kippenbouillon
1 zak rucola
3 bosuitjes
2 eetlepels groene pesto
4 eetlepels mayonaise
3 eetlepels citroensap
Dit heb je nodig
staafmixer