Rucolabouillonfondue met spiesjes
bewaar
bewaar

Rucolabouillonfondue met spiesjes

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Lintpasta in ruim water met zout in 3 min. net niet beetgaar koken. In vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken. Intussen bouillon aan de kook brengen. Rucola en bosuitjes in grove stukken snijden en door hete bouillon roeren. Na 3 min. rucola en bosuitjes met staafmixer of in blender pureren. Dipsaus roeren van pesto en mayonaise. Bouillon en dipsaus op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Bouillon overscheppen in fonduepan en met lintpasta, spiesjes (zie diptips) en dipsaus op tafel zetten. Spiesjes in hete bouillon zetten en in paar minuten gaar laten worden. Na maaltijd pasta over vier kommen verdelen en rucolabouillon erop schenken.

algemeenDiptips: Maak spiesjes van biefstuk met grove vierseizoenenpeper, gele paprika en basilicum; kipfilethaasjes met pesto en champignons; cocktailgarnalen en stukjes stoneleek of dunne prei; gehaktballetjes met Italiaanse kruiden en cherrytomaatjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rucolabouillonfondue met spiesjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig