Pasta met ratatouille en tofu
Aan de slag
Maak de aubergine en paprika schoon en snijd in blokjes. Pel de knoflook en snipper. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan olie. Bak hierin de knoflook en paprika ca. 2 min. Voeg de aubergine toe en bak nog ca. 2 min. Halveer de olijven. Voeg de tomaatblokjes en olijven toe en verwarm de saus nog ca. 5 min. Verhit in een koekenpan olie en bak de tofu in ca. 4 min. gaar en bruin. Schep de tofu door de saus, breng op smaak met peper en zout. Serveer de pasta met saus.
Pasta met ratatouille en tofu
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maak de aubergine en paprika schoon en snijd in blokjes. Pel de knoflook en snipper. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan olie. Bak hierin de knoflook en paprika ca. 2 min. Voeg de aubergine toe en bak nog ca. 2 min. Halveer de olijven. Voeg de tomaatblokjes en olijven toe en verwarm de saus nog ca. 5 min. Verhit in een koekenpan olie en bak de tofu in ca. 4 min. gaar en bruin. Schep de tofu door de saus, breng op smaak met peper en zout. Serveer de pasta met saus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 aubergine
1 rode paprika
2 tenen knoflook
500 g paglia e fieno
4 el traditionele olijfolie
75 g zwarte olijven zonder pit
400 g tomatenblokjes
360 g roerbaktofu pittig gekruid