Japanse tofu-andijvieroerbak
bewaar
bewaar

Japanse tofu-andijvieroerbak

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in halve ringen. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte,verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd de komkommerhelften in plakjes.

Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de tofureepjes en de uienringen goudbruin in 5 min. Voeg de andijvie en de komkommer toe en roerbak tot de andijvie warm is en gaat slinken. Voeg de sojasaus en de woksaus toe en warm goed door.

Giet de noedels af en verdeel over kommen. Schep de gewokte groente met tofu erop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Japanse tofu-andijvieroerbak

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig