Poffertjestoren
Aan de slag
Zet de oven aan op 175 °C. Schil de appels, snij ze in vieren, verwijder de klokhuizen en snij de appels in dunne plakjes. Leg de plakjes appel op een bordje. Besprenkel de appel met citroensap.
Leg de poffertjes op een bakplaat, schuif de bakplaat in het midden van de oven. Verwarm de poffertjes ongeveer 1 minuut. Besmeer de poffertjes met hazelnootpasta.
Zet vier borden klaar en bouw 2 poffertjestorens op elk bord, door om en om een poffertje en een plakje appel op elkaar te stapelen.
Poffertjestoren
nagerecht
null personen
390 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Zet de oven aan op 175 °C. Schil de appels, snij ze in vieren, verwijder de klokhuizen en snij de appels in dunne plakjes. Leg de plakjes appel op een bordje. Besprenkel de appel met citroensap.
Leg de poffertjes op een bakplaat, schuif de bakplaat in het midden van de oven. Verwarm de poffertjes ongeveer 1 minuut. Besmeer de poffertjes met hazelnootpasta.
Zet vier borden klaar en bouw 2 poffertjestorens op elk bord, door om en om een poffertje en een plakje appel op elkaar te stapelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 appels
0 citroensap
1 pak poffertjes
5 eetlepels hazelnootpasta