Appel-notenijs
Aan de slag
IJs iets zacht laten worden. Appels schillen, halveren en klokhuis verwijderen. Appels grof raspen en mengen met citroensap. Noten grof hakken. Appel en noten door ijs scheppen. IJs tot gebruik weer in diepvries zetten. Chonelly's op vier borden leggen. Op elk bord 2 bollen ijs scheppen. (Overgebleven ijs niet opnieuw invriezen.)
Appel-notenijs
nagerecht
null personen
380 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
IJs iets zacht laten worden. Appels schillen, halveren en klokhuis verwijderen. Appels grof raspen en mengen met citroensap. Noten grof hakken. Appel en noten door ijs scheppen. IJs tot gebruik weer in diepvries zetten. Chonelly's op vier borden leggen. Op elk bord 2 bollen ijs scheppen. (Overgebleven ijs niet opnieuw invriezen.)
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml vanilleroomijs
2 appels
1 eetlepel citroensap
1 bakje pecannoten naturel
8 chonelly's