Italiaanse linzenburgers
bewaar
bewaar

Italiaanse linzenburgers

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing, in zeef overdoen en zoveel mogelijk vocht eruit drukken. Linzen laten uitlekken. Grill voorverwarmen. In kom eieren loskloppen. Spinazie, linzen, havermout en pesto erdoor roeren. Mengsel pittig op smaak brengen met zout en peper en er platte koekjes van vormen. Burgers rondom met olie bestrijken en onder grill in ca. 5 minuten per kant lichtbruin roosteren. Tomaten wassen, in partjes snijden en mengen met dressing. Burgers serveren met tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse linzenburgers

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig