Bonenschotel met ui en mosterdcervelaat
bewaar
bewaar

Bonenschotel met ui en mosterdcervelaat

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In grote koekenpan ui en worst in 2 el olie 10 min. zachtjes bakken. Kidneybonen toevoegen en gerecht met deksel op pan 5 min. door en door verwarmen. Bonenschotel op smaak brengen met zout en peper. Intussen radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Peterselie fijnhakken. In kom dressing kloppen van rest van olie, citroensap, mosterd, zout en peper. Radijs door dressing mengen. Bonenschotel en radijssalade over twee borden verdelen. Peterselie over radijs en bonen strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bonenschotel met ui en mosterdcervelaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig