Garnalensoep met kaascroissants
Aan de slag
Verwarm de oven op 200 °. Verhit olie in een soeppan. Bak de groentemix ca. 3 min. Roer de groentemix door de soep met 1 liter water en breng langzaam aan de kook. Schep de garnalen door de soep. Laat de soep ca. 3 min zachtjes koken. Snij de croissant aan de bovenzijde in en leg op een bakblik. Bestrooi de binnenkant van de croissants metkaas. Bak de croissant in ca. 4 min in het midden van de oven. Serveer de soep met croissants.
Garnalensoep met kaascroissants
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven op 200 °. Verhit olie in een soeppan. Bak de groentemix ca. 3 min. Roer de groentemix door de soep met 1 liter water en breng langzaam aan de kook. Schep de garnalen door de soep. Laat de soep ca. 3 min zachtjes koken. Snij de croissant aan de bovenzijde in en leg op een bakblik. Bestrooi de binnenkant van de croissants metkaas. Bak de croissant in ca. 4 min in het midden van de oven. Serveer de soep met croissants.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el traditionele olijfolie
400 g groentemix
250 ml basis voor tomatensoep
300 g jumbogarnalen
4 croissant
2 el geraspte pizzakaas