Boterkoek met abrikozen en walnoten
bewaar
bewaar

Boterkoek met abrikozen en walnoten

10 min. bereiden / 25 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Ei loskloppen. In beslagkom boter met twee messen in dobbelsteentjes snijden. Boterkoekmix en 2/3 van ei door boter mengen. Deeg in vorm drukken en bestrijken met rest van ei. Walnoten grof hakken. Abrikozen fijnsnijden. Noten en abrikozen in deeg drukken. Koek in ca. 25 minuten goudbruin bakken en in vorm laten afkoelen. Bestrooien met poedersuiker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boterkoek met abrikozen en walnoten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig