Zalmrillettes
Aan de slag
Zalmpaté, zure room en kappertjes mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Bieslook fijnknippen. Zalmdip bestrooien met bieslook. Bleekselderij schoonmaken en in stukken snijden. Van witlof mooie blaadjes losmaken. Zalmdip serveren met toast, bleekselderij en witlof.
Zalmrillettes
voorgerecht
null personen
220 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Zalmpaté, zure room en kappertjes mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Bieslook fijnknippen. Zalmdip bestrooien met bieslook. Bleekselderij schoonmaken en in stukken snijden. Van witlof mooie blaadjes losmaken. Zalmdip serveren met toast, bleekselderij en witlof.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blikje zalmrillettes
1 bekertje zure room
1 eetlepel kappertjes
½ zakje verse bieslook
4 stengels bleekselderij
1 struikje witlof
20 melbatoastjes sesam