Warme roerbaksalade met hüttenkäse
Aan de slag
Dressing roeren van 6 eetlepels olie, citroensap en hüttenkäse. Knoflook erboven uitpersen en op smaak brengen met zout en peper. In braadpan of wok rest van olie verhitten. Krieltjes in ca. 6 minuten bijna gaarbakken. Groentemix door krieltjes scheppen en ca. 6 minuten op hoog vuur roerbakken. Gehaktballetjes door groentemengsel scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Dressing door de salade mengen. Gerecht over vier borden verdelen.
Warme roerbaksalade met hüttenkäse
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Dressing roeren van 6 eetlepels olie, citroensap en hüttenkäse. Knoflook erboven uitpersen en op smaak brengen met zout en peper. In braadpan of wok rest van olie verhitten. Krieltjes in ca. 6 minuten bijna gaarbakken. Groentemix door krieltjes scheppen en ca. 6 minuten op hoog vuur roerbakken. Gehaktballetjes door groentemengsel scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Dressing door de salade mengen. Gerecht over vier borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
100 g hüttenkäse
1 teentje knoflook
1 duobakje krieltjes
2 zakken groentemix, bijv. asperges/haricot verts/peultjes/broccoli
2 pakken gehaktballetjes