Broodje roerei met paddestoelen
bewaar
bewaar

Broodje roerei met paddestoelen

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

In koekenpan champignons in 1 el boter in 3 min. bruinbakken. Tomaat met tijm door champignons scheppen. Nog 2 min. bakken. Eieren loskloppen met 1 el water. Ei in pan schenken en met spatel blijven omscheppen tot ei gestold en romig is. Roerei op smaak brengen met zout en peper. Broodjes opensnijden en besmeren met rest van boter. Roerei en rucola over broodjes (of geroosterde boterhammen) verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje roerei met paddestoelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig