Haringmousse op bietjessalade
bewaar
bewaar

Haringmousse op bietjessalade

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Bietjes schillen en in dunne plakjes snijden. Appel wassen, halveren, klokhuis verwijderen en appel in dunne plakjes snijden. Besprenkelen met citroensap, tegen verkleuren. Bieslook fijnknippen. Vel van haring verwijderen en haring met vork fijnprakken. Slagroom lobbig kloppen. Haring mengen met slagroom en helft van bieslook. Op smaak brengen met zout en peper. Biet- en appelplakjes op vier borden rangschikken. Haringmousse in midden scheppen. Bestrooien met rest van bieslook. Mousse serveren met roggebrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Haringmousse op bietjessalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig