Rosbiefrolletjes met artisjok
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen. Klop een dressing van de olie, azijn, peper en eventueel zout.
Halveer de tomaten. Laat de artisjokharten uitlekken. Halveer de artisjok en omwikkel met de rosbief. Verdeel de sla over borden. Leg de rolletjes over de sla en breng op smaak met peper en eventueel zout. Besprenkel de sla met de dressing en garneer met de tomaatjes en pijnboompitten.
Rosbiefrolletjes met artisjok
voorgerecht
null personen
210 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen. Klop een dressing van de olie, azijn, peper en eventueel zout.
Halveer de tomaten. Laat de artisjokharten uitlekken. Halveer de artisjok en omwikkel met de rosbief. Verdeel de sla over borden. Leg de rolletjes over de sla en breng op smaak met peper en eventueel zout. Besprenkel de sla met de dressing en garneer met de tomaatjes en pijnboompitten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el pijnboompitten
3 el extra vierge olijfolie met basilicum
2 el witte wijnazijn
125 g cherrytomaten
400 g artisjokharten in blik
12 plakjes rosbief
35 g veldsla