Pasta met tonijnsaus en rucola
bewaar
bewaar

Pasta met tonijnsaus en rucola

In een kwartier kun je aan tafel voor deze pasta met artisjok en tonijn.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat de artisjokharten uitlekken en deel in vieren.

Giet de tonijn af en verbrokkel met een vork. Vang per blikje 1 el olie op. Verhit in een wok of koekenpan de olie (uit het blikje tonijn). Roerbak de artisjokharten ca. 2 min. Voeg de tonijn en de pastasaus toe. Verwarm de saus ca. 3 min. zachtjes.

Schep de pasta door de saus. Halveer de rucola en meng door de pasta.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met tonijnsaus en rucola

In een kwartier kun je aan tafel voor deze pasta met artisjok en tonijn.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig