Mediterrane hapjes
bewaar
bewaar

Mediterrane hapjes

Bladerdeeg met kaas en olijfjes, gevulde druivenbladeren en hummus: de Turkse keuken, wij houden ervan.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 °C. Laat bladerdeeg ontdooien. Snijd de helft van de olijven in stukjes. Vul de bladerdeegplakjes met kaasblokjes en olijven en vouw goed dicht tot driehoekje. Bak de kaasflapjes in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.

Snijd de tomaten in partjes. Besprenkel met olie en bestrooi met peper en zout. Snijd brood in dikke plakken. Verdeel de hummus, rest van de olijven, dolma's en kaasflapjes over de borden. Serveer met tomatensalade en brood.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mediterrane hapjes

Bladerdeeg met kaas en olijfjes, gevulde druivenbladeren en hummus: de Turkse keuken, wij houden ervan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig