Gevulde paprika met tomaat
De vulling is anders dan anders, met olijven, tomaat en... couscous!
Aan de slag
Grill op hoogste stand voorverwarmen. Vet de ovenschaal in met olie.
Couscous met bouillon volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Paprika's wassen, halveren en zaadlijsten verwijderen. Sjalotjes pellen en snipperen. olijven in plakjes snijden. Tomatenblokjes, couscous, sjalot en olijven door elkaar scheppen en over paprika's verdelen. Witte kaasblokjes over couscous verdelen.
Paprika's in ingevette ovenschaal zetten en in 15 min. grillen. Met stokbrood serveren.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Gevulde paprika met tomaat
De vulling is anders dan anders, met olijven, tomaat en... couscous!
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Grill op hoogste stand voorverwarmen. Vet de ovenschaal in met olie.
Couscous met bouillon volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Paprika's wassen, halveren en zaadlijsten verwijderen. Sjalotjes pellen en snipperen. olijven in plakjes snijden. Tomatenblokjes, couscous, sjalot en olijven door elkaar scheppen en over paprika's verdelen. Witte kaasblokjes over couscous verdelen.
Paprika's in ingevette ovenschaal zetten en in 15 min. grillen. Met stokbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g couscous
250 ml groentebouillon van tablet
4 rode paprika's
3 sjalotten
240 g zwarte olijven zonder pit
400 g tomatenblokjes met basilicum en oregano
200 g witte kaasblokjes
1 vers stokbrood
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 40 cm)