Romige vissoep
Aan de slag
Prei schoonmaken en in ringen snijden. In soeppan boter verhitten. Prei ca. 2 minuten bakken. Soep toevoegen en tegen de kook aan verwarmen. Tilapiafilet in reepjes snijden. Tilapiafilet aan soep toevoegen en ca. 5 minuten verwarmen tot vis gaar is. Slagroom lobbig kloppen. Bieslook fijnknippen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep serveren met room en bestrooien met bieslook. Soepstengels erbij geven.
Romige vissoep
voorgerecht
null personen
260 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Prei schoonmaken en in ringen snijden. In soeppan boter verhitten. Prei ca. 2 minuten bakken. Soep toevoegen en tegen de kook aan verwarmen. Tilapiafilet in reepjes snijden. Tilapiafilet aan soep toevoegen en ca. 5 minuten verwarmen tot vis gaar is. Slagroom lobbig kloppen. Bieslook fijnknippen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep serveren met room en bestrooien met bieslook. Soepstengels erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 dunne prei
1 eetlepel boter of margarine
2 blikken kreeft roomsoep
1 schaaltje tilapiafilet
50 ml slagroom
½ zakje verse bieslook
8 soepstengels