Sinaasappelsorbetijs met camparisiroop
Aan de slag
Verwarm (zonder te laten koken) 300 ml bloedsinaasappelsap, 125 g suiker en 300 ml water tot de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur en laat het mengsel iets afkoelen. Schenk in de diepvriesbak en zet 2 uur in de vriezer. Roer daarna elke 30 min. los met een vork. Na 4-5 uur heeft het sorbetijs de juiste structuur.
Breng in een steelpan de Campari met de rest van het sap en de suiker aan de kook. Laat het mengsel tot 100 ml inkoken, neem de pan van het vuur en laat afkoelen. Schep 8 bollen ijs in 4 glazen en schenk de camparisiroop erover.
Sinaasappelsorbetijs met camparisiroop
nagerecht
null personen
245 kcal
20 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Verwarm (zonder te laten koken) 300 ml bloedsinaasappelsap, 125 g suiker en 300 ml water tot de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur en laat het mengsel iets afkoelen. Schenk in de diepvriesbak en zet 2 uur in de vriezer. Roer daarna elke 30 min. los met een vork. Na 4-5 uur heeft het sorbetijs de juiste structuur.
Breng in een steelpan de Campari met de rest van het sap en de suiker aan de kook. Laat het mengsel tot 100 ml inkoken, neem de pan van het vuur en laat afkoelen. Schep 8 bollen ijs in 4 glazen en schenk de camparisiroop erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 ml bloedsinaasappelsap
175 g witte basterdsuiker
100 ml Campari
Dit heb je nodig
diepvriesbak (inhoud 1 liter)