Glazuurtaartjes
Aan de slag
Cakemix mengen met boter, eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake goudbruin in een vierkante ovenschaal of een bakblik van 20x20 cm. Snijd de cake in 16 vierkanten en snijd ze overdwars door.
Roer de poedersuiker om met het vruchtensap, bestrijk de cake ermee en laat het glazuur in 30 minuten uitharden. Garneer met het zomerfruit.
Glazuurtaartjes
nagerecht
null porties
160 kcal
85 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Cakemix mengen met boter, eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake goudbruin in een vierkante ovenschaal of een bakblik van 20x20 cm. Snijd de cake in 16 vierkanten en snijd ze overdwars door.
Roer de poedersuiker om met het vruchtensap, bestrijk de cake ermee en laat het glazuur in 30 minuten uitharden. Garneer met het zomerfruit.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak cakemix
200 g boter
3 eieren
50 ml melk
250 g poedersuiker
2 eetlepels bloedsinaasappelsap
50 g zomerfruit