Court-bouillon
bewaar
bewaar

Court-bouillon

45 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Wortel wassen en in plakjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Bleekselderij schoonmaken en in stukjes snijden. In pan wortel, ui, bleekselderij, witte wijn, laurier, tijm, peperkorrels en een snufje zout met 1 liter water aan de kook brengen. Bouillon ca. 30 minuten laten trekken. Bouillon laten afkoelen en zeven.

algemeenLekker in een voorgerecht met bijvoorbeeld rivierkreeftjes (zie afbeelding en recept 'Rivierkreeftjes in court-bouillon' elders op deze site).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Court-bouillon

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig