Chow mein met peultjes en kip
Aan de slag
Paprika's schoonmaken. Paprika en kipfilet in reepjes snijden. Peultjes schoonmaken en ca. 2 minuten koken. In pan 2 liter water koken, van vuur halen en noedels en shiitake (uit dozen) hierin 5 minuten wellen. Noedels en shiitake afgieten. In wok of braadpan olie verhitten. Kip in ca. 7 minuten bruin bakken. Bosui schoonmaken en in ringen snijden. Paprika, peultjes, bosui en kruidenmix (uit dozen) toevoegen aan kip en ca. 2 minuten meebakken. Noedels en shiitake toevoegen en ca. 1 minuut roerbakken. Serveren met seroendeng.
Chow mein met peultjes en kip
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's schoonmaken. Paprika en kipfilet in reepjes snijden. Peultjes schoonmaken en ca. 2 minuten koken. In pan 2 liter water koken, van vuur halen en noedels en shiitake (uit dozen) hierin 5 minuten wellen. Noedels en shiitake afgieten. In wok of braadpan olie verhitten. Kip in ca. 7 minuten bruin bakken. Bosui schoonmaken en in ringen snijden. Paprika, peultjes, bosui en kruidenmix (uit dozen) toevoegen aan kip en ca. 2 minuten meebakken. Noedels en shiitake toevoegen en ca. 1 minuut roerbakken. Serveren met seroendeng.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode paprika's
1 schaaltje kipfilet
250 g peultjes
2 dozen Chinese chow mein
3 eetlepels zonnebloemolie
3 bosuitjes
4 eetlepels seroendeng