Kip chow mein
bewaar
bewaar

Kip chow mein

30 min. bereiden / 10 min. wachten

14 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de zonnebloemolie in een wok. Meng de kip met de maizena. Schud overtollige maizena eraf. Bak de kip in 3 porties telkens 2 min. Schep op een bord. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Breng een pan water aan de kook en kook de paprika 1 min. Schep uit het water.

Kook de shiitake 30 sec. in hetzelfde water. Laat uitlekken. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en snijd de gember samen met de knoflook in plakjes. Snijd de bosui in stukjes. Schenk de olie uit de wok. Maak de wok schoon.

Verhit de olie en bak de gember, knoflook en bosui 1 min. Voeg de paprika en shiitake toe en bak nog 1 min. Voeg de kip, oestersaus en het water toe en verwarm 1 min. Schep de noedels, peen en taugé erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip chow mein

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig